expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, February 14, 2012

Pengiraan Jumlah Waran Mengikut Negeri...ahhh!

Mak incik lama datang sekejap semalam. Bawa baby gurl dia yang baru itu. Baru.! Dan sangat comel. Sepecially dekat mata dia... Bundar... Pipi dia ada dimple ke pimple? grrr..~ Ha...Baby dye ada lesung pipit macam aku.. Jangan mara oke~

Harini pulak Mak Incik baru pulak start cuti ke Seoul, Korea (Ha! Pg ngn Uncle Kelly ea??!!)...huuuu!! Jadi? Merdeka lah kan. Tapi dia holiday tak tinggal saje.  Ada amanat yang dia tinggalkan. Hmm... Verangan dah nak holiday sekali. Tapi non adonyo. Tak pe, next moon aku pulak nak bercuti. Muekekeke~

Google
Mula bulan depan, Cuti-cuti Cinta aku bermula dengan percutian bersama GBS. Kami bercuti ke Sabah bah..! Start 16 hb sampai 19hb.! Kemudian seminggu lepas tu journey to Langkawi pulak dengan kawan-kawan APB (gugurl aje oke~ boboy tak hekot, dok umah...jaga umah, kemas umah yep cyg2 semua!) Kendian, next journey pulak nanti aku update kemudian  la ye?? Nak sembang kat sini je semua, tak de modal lah pulak lepas ni...
Oh.! Aku keterlupaan lah.! On the same day aku ke Sabah adalah hari bersejarah buat salah seorang geng APB kiteorang. Arie!! Semoga berbahagia disamping insan yang tersayang.! Majlis belah perempuan berlangsung dekat Perak. Kemudian majlis belah lelaki tak silap aku pada bulan Jun nanti.Hmmm....sowi ye Pah, aku tak dapat nak attend majlis kat Perak. But i'll be make sure on ur majlis aku ngn jelitawan-jelitawan akan menghadirkan diri. Supaya majlis ko akan lebih meriah dan gilang gemilang dengan kehadiran kami orang. Wooooo......kelas.! 

4 comments:

  1. Ko gi Sabah ke babeee?? makan kat Kampung Nelayan... aku suke... steamboatnye sambil tgk show jam 7 malam.. tak taula ade lg ke tak..

    ReplyDelete
  2. lama akk xbuka blog tb2 meriah! i like..

    ReplyDelete