expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, February 13, 2012

When U Believe?

Orang wat entry ni, aku pun nak wat juga, kan?

Ha, semalam aku lepak kedai makan dengan member sekolah aku. Dalam duk makan tu, member aku tergur tegur ada dua tiga bulu mata jatuh dekat pipi aku. Kanan. Apa maksudnya?  

Ha!! Bukan ..bukan... Tak perlu nak bajet diva.. Ko ingat ko boleh ganti tempat Witney ke bila dia dah RIP? Sambil makan nasik goreng kampung, sup, sambal belacan ngn telur dadar...keluar berita yang agak buat aku tersedak juga lah.. berita pasal kematian si penyanyi luar negara sorang ni. Ironinya. 

Kenal? Sembang lar kalo ko tak kenal. 

.Google.

"There can be miracles, when you believe
Though hope is frail, it's hard to kill 
Who knows what miracles you can achieve
When you believe, somehow you will
You will when you believe."

Dan pagi ni, tiba-tiba aku rasa feeling nak dengar lagu dia duet dengan Mariah Keri. Lagu ni boleh menaikkan semangat bila ko rasa ko down. Tak kisah la ko tengah down ngn kerja... kerja..kerja... atau time datang downsindrom ko ke. Bukan ko, aku.... Ye aku..!

Ada lagi, lagu I Will Always Love You dengan Saving All My Love For You. Pun nice.! 

"I've got to get ready just a few minutes more
Gonna get that old feeling when you walk through that door
'Cause tonight is the night for feeling alright
We'll be making love the whole night through
So I'm saving all my love for you
Yes I'm saving all my love
Yes I'm saving all my love for you"

Entry harini adalah tribute to WH punye lagu ke?

Boleh kan .. kan.. kan ???

10 comments:

  1. Nie sepupu ahkak ni, belah tok wan punya makcik punya besan punya kawan.

    Bila nak load ko punya belog jadi mobile version neh????

    ReplyDelete
  2. boleh... boleh... minat gak lagu WH...

    ReplyDelete
  3. aku ske "i have nothing" beb..

    boipren aku bg aku lagu "i will always love u" mase aku putus dulu..tp tup2 seminggu jer tahan putustu... lagu ni nyer psl..

    ReplyDelete
  4. setakat tribute kat blog tak jalan dik oiii..kena lah nyanyi!!!Meh sini datang tmpt akak, nyanyi lagu believe2 tu..heheh

    ReplyDelete
  5. tgk berita baru aku tau gambar sape tu

    ReplyDelete
  6. Betul, lagu When You Believe sangat memotivasikan diri bila dengar di saat depresi dan down gila. Huhu.

    ReplyDelete
  7. kak lea;
    oit kak sebenarnye tak tau celah mana nak wat mobile version tu.. tp dah tau dah!!!!

    tea;
    maknanya ko dah sambung smula la? ke sambung tu kejap je. pastu putus balik? ahaha~

    kak jiej:
    amik kte nyanyi jemputan je la dekat malam dinner nanti...

    ReplyDelete
  8. Yeay... dh senang nk baca blog ko.... syabassss

    ReplyDelete