expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, February 16, 2012

Black Red Pt.2

Harini dah hari Khamis. 

Majlis akan berlangsung hari Sabtu malam. Tapi aku dengan kawan-kawan sibuk dengan preparation untuk game netball MESCA yang juga berjalan pada hari Sabtu sebelah pagi. (errrr...larat ke tak la nanti.?) Persiapan  Glam Black Red  tu pun entah hape-hape .. Masih lagi tak pasti nak dressup ape? Skirt? Dress? atau baju kurung jer? Tshirt? Kodroi? Blaus aje ke? Budak-budak ni? Keropi? Kak Nono? Aizara? KEms?Derang dah setel kot ... Tinggal nak mix&match ke badan je lagi. AKu?  Adoi..! 
Invitation la kononnye~
Baca tu...

Formal hokeeey? Takkan ko nak belasah pakai baju tshirt cap PDI kaler merah "im on the boat" dengan skinny jeans kaler hitam yang di lenjan pegi uptown hujung minggu? 

Takkan lah kan? Kata nak menang anugerah paling glamer malam tu? Ahaaa...dressup mesti gojes.! Tapi satu habuk tak de. Takpe. Korang aje la berebut dapatkan hadiah glamer tu. 






Hmm...shanteq-shanteq baju dress derang. Kalo aku yang pakai mau jadik gini...


Muekekekekkekeke....~

K lar, bubuy tuk masa ni. Nak pi lunch jap.!

5 comments:

  1. wala..pakai balus mesti comel kan..sekarang byk blaus..

    ReplyDelete
  2. aku tetap tak setuju merah hitam.. merah putih laaaa.. baru naik kaler...

    pakai dress lah babe... ko datang lewat2 sikit masa dah nak abis.. heroin biasanya begitu...

    ReplyDelete