expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, February 19, 2012

Pilah

Kuala Pilah...

Aku ingat lagi plan yang tak dijangka ni. Macam-macam hal.! Memang abg bro buat hal waktu tu. Padahal plan ni dia yang arrange sendiri.~ Sembang ajak kawan-kawan datang kampung dia amik buah lar, kenduri lar...~ Tiba hari kejadian, dia tak balik umah. Pagi sabtu tu semua orang sebuk cari dia. Jejai kata dari malam tadi dia tak balik. Reconfirm semula dengan Uncle Kelly, jadi ke tak nak gerak pg Pilah. Uncle kata on je. Yang penting carik Abang Bro secepat mungkin. 

Banyak khabar-khabar angin yang bertiup pagi tu di sekitar p9 ngn p11. Ada yang kata dia merajuk, ada yang kata dia balik kampung sorang-sorang. Dan yang paling ngeri sekali ada yang kata dia dah diculik..!! Diculik?? 

Kalo tak ada juga dia sampai kul 4 petang, maka berkuburlah impian berholiday hujung minggu.

Alhamdulillah, dia cepat tersedar dan pulang dengan selamat. Dan kitorang pun bertolak ke Pilah lepas maghrib. Nasib baik jadik, kalo tak memang kene penggal kepala ngn Uncle. . . 

Kampung~

Aku Budak Minang!


Next ... PART 2


2 comments:

  1. kg le tmpt plg aman..hik3....org yg suka kg mcm kta la aggp mcm tu..kan3?

    ReplyDelete