expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 12, 2011

Aku minat Makhluk Tuhan Paling Seksi Ini !


Alooo....aku memang failed bab edit gambor, ngn print screen nih.....

Btw, cuba nengok kat follower tu.... Dah genab 3 ratoss..! Mekasih kat si comey nih, Amyra Amaya Adama ... Dia le follower aku yang ke 3-ratos-juta. Baru 17thn umur dia... Remaja dik.! 

Tapi,
bak kata Mulan Jameela sorang nih, follower tak melambangkan apa-apa kalau sekadar follow je ... tapi tak follow-up...!

Dan aku hanyalah stalker picisan yang selalu skodeng belog dia... 

5 comments:

  1. Follower tu untuk apa sebenonya dik... Cer citer function dia...

    ReplyDelete
  2. salam..

    follower tu untuk meriahkan suasana..kadang follower yang tak kenal tu boleh jadi teman yang best.

    :)

    terpulang pada niat kita utk berblogging!

    ReplyDelete
  3. xda meaning apa pun kak...kalo yang follow tu tak follow up kita...

    ReplyDelete
  4. hehe follow tapi tak setia pon xbest gak kan dear..

    ReplyDelete