expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 17, 2010

GO GENTING !!

Salam....

Hai, seminggu aku di Genting tuk penilaian En. KA.. Ni baru je abis makan malam sekali dgn penilai...mamam steamboat la pulak... Rasa penat arini..mane tak pagi tadi ktorang diberi peluang bersuka - ria kat Genting 'Kota Keriangan'... So, dgn bangganya kitorang ni  berjalan kaki ke bus stop tuk tgu shuttle bus yg pg Skyway Station tuk naik ke Opis En. Lim Goh Tong tu.. hehe~~[mekaseh boss]
Ekceli en. KA yg sakan nk pg..tp dia malu nk ckp... Mane tak, time bas persiaran lalu je dia tros nak naik padahal tu bkn bas yg naik atas...Pastu boleh plak cover kata nk amik gbr ler ape lah....hehe~~ Neway,  siyokkk le penilaian kali ni sbb dpt naik Genting...kalo x dapat ler...trosss x best sbb sejokkk je dok sinih....hehe~~ So, marilah kite menengok-nengok gbr yg sempat kite rakam semasa seminggu berada disana....  
  
Welcome !! 

masa nk balik neh..naik skyway...

 
meroyan tak mo balik..hehe~~ 

 
Afiq Tomey pn naik Sykway juge...

Sampai atas dekat kul 10 kot..aku pn tak berapa sure la bab time-time nih..Sbb da ghairah nak berfoya-foya.. Big Boss bg time sampei kul 12 je berfoya-foya kat atas.. Tapi kami terlewat dekat kul 1 baru balik. [Ha..ni pon pasal en.KA juge... Dia eksited tak hagak-hagak nak naik Flying Coster...hehe, tipu je] Before naik Flying Coster, ktorang try ketabahan diri lu masok Haunted House, yg tak de la haunted ngat..Cuma tergezut-tergezut jew... Ampes tol...bab memalukan kat sini tu tak payah crita ler...erkk...



hmmm.... kalo ada Muaz, Nizam, Emy ngn Linda mesti lg best kan..kan...kan....

 

Lepas main jerit-jerit dalam itu Haunted House, baru kami tunaikan juge kehendak boss tersayang [erkkkk...hehe] ... Aku ngn Dee pn rela hati le pi temankan...kang dia nangis plak tak dapat naik itu Flying Coster kan kan kan... Kat sini pn ada juge bab memalukan...vudusss tull ler... [gambor tak de la...sowiii]

No comments:

Post a Comment