expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, June 4, 2010

JANGAN SUKA PANDANG RENDAH KAT ORG LAIN..TAK BAIK LE...

Pagi aritu aku di beri mandat half n hour ganti ILy kat konter kejap... Namun mandat itu membawa kepada kesakitan ati, kecederaan minda dan ganguan emosi aku pagi-pagi.. Ampesss tul...
Sorang encik call nak tny pasal status bayaran syarikat dia.. Tp dia dok bising-bising, marah, membebel pot-pet pot-pet dgn kata2 yg menyakitkan ati, aku ase sape je la yg jaga kaunter kalo dia dgr sure menanah... Apsal? Ade ke dia bising sbb tiap kali dia kol KPM mesti passing-passing line. Dah kalau awak yg salah kol dan yg awak kol tuh bukan bahagian yg berkenaan nak tak nak terima je lah. Pastu bila org nk tolong, angkuh pulak kata tak perlu. At last suruh juge passing kat mana-mana sbb da tak tau nk kemana kan. Yg aku btl2 rs cedera ati tu, perlu ke awak nk merendahkan pekerjaan orang lain? Hina ke org yg kejenye jaga kaunter? Masa nk dapat projek dulu bkn main pulak... Awak igt yg jaga kaunter tu semua tak de kelulusan ke? Tak tau buat keje? Tak berguna? Aduiii yaiii... Nape la ada org macam dia ni dalam dunia... Kalo awak tu betul2 bagus, sikap awk bkn cenggini punyer tak beretika...


legnote : org yg sewel tak perlu dilayan, sbb kalo dilayan, ngan kite-kite sekali sewel...

No comments:

Post a Comment