expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, June 5, 2010

APE KES?? ... tu dia aku agak dah..!!

Seperti yg dijangkakan... TAK PEGI... penarikan diri di saat akhir... Mintak maap cik kema@anak makk... membazir jew bg kad yg chanteq tu kt kami 2 org..haremm nk pg... Ekceli bkn tak mo pg... Hati neh ade sket gusar sbb kekurangan peruntukan..at da'same time tiada sponser yg sudi sponser kami ~~ Mane tak, minggu depan 11 hb aku igt nak cuti, janji ngan Tini nk blk kampong dia akak dia Afnie tawan-tawen [kedah here we come...~~lalala]... Ms tu mesti manyak pakai duwet kan kan kan.. Jadik setelah masalah ni diusulkan oleh Menteri Kewangan Linda, maka atas persetujuan Not selaku Penaung dan aku sindiri [tukang bancuh kopi] bersetuju x m0 pigi kenduri cik kema@anak makk... Udahnyer aku berada dirumah orang tuaku...melepaks dalam bilik..

No comments:

Post a Comment