expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 19, 2014

Quality time

Masa yang berkualiti adalah masa ketika kita meluangkan masa bersama-sama keluarga. Tak kisah berapa lama masa tu diambil. Seminggu, sehari, separuh hari ataupun tak sampai separuh hari. Apa yang paling bermakna adalah masa itu betul-betul diperuntukkan untuk mengembalikan keceriaan dan mengukuhkan semula ikatan. Ini yang dinamakan bonding time..



Hujung minggu seperti ni la masanya untuk kita sama-sama keluarga dan saudara-mara.
Yang jauh di dekatkan... Yang dekat dieratkan...


Minggu ni, waktu aku terisi dengan aktiviti berwindow shopping di Johor Premium Outlet. Bersama-sama sepupu dan mak/bapa saudara. Family aku tak dapat nak bersama-sama kerana keadaan kesihatan yg agak kurang baik. Mak aku? Untuk bershopping ni bukan lagi line beliau. Kerana kekuatan kaki yang tak mengizinkan... Bapaku? Pon begitu jua. Berjalan jauh ni menyebabkan dia cepat semput. Jadi mereka telah mewakilkan aku selaku anak bongsu untuk memeriahkan lagi suasana.. Hehe...



Ok, sampai sini saja entry aku untuk kali ini... 

5 comments:

  1. walaupun sekejap tetapi waktu berkualiti itulah yang terbaik... ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. wahh tak pernah lagi masuk Johor Premium Outlet. sana jual barang murah2 tak?

    ReplyDelete
  3. pergh..siap beli jam lagi.. boleh pinjam tak jam tu??

    ReplyDelete