expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, January 5, 2014

Jom GA Yui!



Bagi menutup tirai 2013, sorang kawan blogger aku, namanya Yui dah pun launching GA terakhir dia bermula pada hari ini, 24 Disember 2013 hingga 5 Januari 2014. 

Dan yang bestnye, salah seorang dari sponsor dia adalah aku. Best kan? Best la kan? Kalau menang free-free je aku topupkan korang nanti. Ah, tapi sponsor cikit je. Tu aje yang termampu. Tapi mana tau, ada rezeki lain, aku jadi sponsor lagi untuk GA Yui ni lagi sekali, aku sponsor downpayment kereta ke kan. Kot lah masa tu bisnes aku maju. Haa, insyaallah. 

Jadi, sesiapa yang berkelapangan nak join, sila lah ke blog Cik Adik Manis Yui (Klik Sini) untuk maklumat lanjut berkenaan Terma dan Syarat. 



Sekian, Terima Kasey.!


ENTRY BARU??
KAT BAWAH TUU



12 comments: