expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wed's Version Patah Seribu, by Shilla Amzah...

Bila sampai satu tahap yang kita rasa kita sangat-sangat tak bermakna dan bererti pada dye ....



Jadi, 

Berhenti lah ....

Sebab ia akan menyakiti hati sendiri ...

When someone loves deeply that person and it is not returned, its very difficult not to love that person you love but one must except that difficult situation ,and even though you feel love for that person you must react upon the situation differently inspite of your own feeling, its very challenging on one emotions to act differently than you trully feel inside ones heart ...

credit here : G plus ...

15 comments:

  1. yui;
    ye3...

    khai;
    cayang blog kamu jugeee....~

    ReplyDelete
  2. mesti utk org jauh kan...??

    ReplyDelete
  3. btul2... (walaupn tk faham b.ingeris..) kih kih kih

    ReplyDelete
  4. anon;
    dekat2 je pun boley...

    arul;
    betul sesaje...

    ReplyDelete
  5. Yang Tidak KelihatanSeptember 26, 2012 at 4:41 PM

    tp tujuan asal utk org yg dah pndh jauh kan..???

    ReplyDelete
  6. rietta;
    yep. kalu dah usaha pertahankan tapi tak gak boley, blah je la.. satu ary nanti baru dia realize tak de org yg sgt2 appreciate dia camana ko appriciate dia...

    the choice is yours..!!


    anon;
    hmmm.....
    sape lak yg pndh jaoh?? yg jaoh tu pon rsenye dah kembali ke sini ....

    ini sekadar perkongsian tuk kawan2...tak menarik ke?? alamak sowie la anon kalo u tak suke...

    ReplyDelete
  7. Yang Tidak Dapat DilihatOctober 1, 2012 at 11:21 AM

    ye ke..?? bkn yg jaoh tuh baru pndh..?? dah xde sape nk teman gi jln2 ngan awk lg..

    ReplyDelete
  8. tulis ikhlas menyatakan kalau tadi tak tinggalkn jejak di blog TA. Tak sampai ta disini.maafkn ta sebab tak singgah..kebelakangan ini. :(

    ReplyDelete
  9. Dear Yang Tidak Dapat Dilihat;

    ~ Yang baru pindah?? Ohh..kenal ke?..huhu~ Tu lah kawan2 terbaik saye.!! Teman melepak, teman suka duka..yang sentiasa menghargai sy sbg seorang sahabat....
    spt pe yg sy ckap entry ni adalah sekadar perkongsian tuk kawan2..tak ada tujuan apa2... nak tuju kat sesape... tak payah la nak pikir bukan2 semakkan kepala awak nk memikir ye?? buang masa je wak...
    btw, thanks sbb singgah n komen..!

    TiranaAduka;
    thanks sbb sudi menyinggah...

    ReplyDelete
  10. T.A;
    jap g sy dtg blog awk plak...kuikuikui..~

    ReplyDelete