expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, September 24, 2012

Maaf, aku belum mengantuk lagi...

Hye Peeps ...

Malam ni dengan jayanya aku belom tidur. Meskipun tadi, mulut ni seakan terkuap-kuap . Ada la dalam 2 ke 3 kali. Dan 4 ke 5 ke 6 kalinya aku on off line fesbuk. Apa yang ada malam-malam gini? Tak ada bende ... Lalu aku post kan satu VC dari kumpulan Panji. Sayap terluka untuk tatapan seseorang . Mungkin waktu begini dia dah pun lelapkan mata. . . (well, selalu pun macam tu. Yang membuatkan dia lewat tidur adalah aku, yang memaksa mungkin ..) Maafkan aku ye? Mungkin lepas-lepas ni tak akan ada yang mengHANTUI kamu lagi cyg... Haha~ 

Dalam melayan VC Sayap Terluka, ada yang sudi menge'shout' ...  Ya, dia mengesyorkan aku ke siaran Suria.fm ... Dan sekarang, aku masih lagi menadah telinga di siaran radio...

Kau, si pengesyor..... Pastinya enak diulit intan kan.....? Aku??

Barai lah besok pagi .....

Tolong......lelapkan mata ni!!!

13 comments:

  1. mlm td pun kol 10 dah tercampak ats katil...tp pkul 12 tak tido2 jugak...hadei...pusing sane sini tiada hasil..

    ReplyDelete
  2. may;

    huhuh....akhirnya buka fesbuk semula...kendian tutup, buka tutup...huuh!

    yui;
    rindu kat yui...muahhh ahahahaha~

    ReplyDelete
  3. hahahah
    kesiannya..
    nasib la aku jenis mudah tertidur

    ReplyDelete
  4. sama la..malam td aku pun tk tido2 edit blog..kih kih kih...

    cik muda mcm mana blog aku yg baru edit ni..laju ke slow? bg pndangn sikit..

    ReplyDelete
  5. uiks....klu mata tidak mahu lelap....memang terbabas lew di siang hari...

    ReplyDelete
  6. hahaha ni dah tido ke belum ni..ngeee~~

    ReplyDelete
  7. azizah;
    lom g ni jijah...
    blk ni terbungkang depan tv lah nih..huhuhu~

    ReplyDelete
  8. kena jga kesihatan cik muda. Tido kena cukup tau!

    ReplyDelete
  9. begitu jua yg disini..
    Alahai cik muda lawa

    ReplyDelete
  10. Khai;
    dah qada tido dah...

    T.A;
    ye..ye baik pakcik!!! huhu~

    ReplyDelete