expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 26, 2010

Pengantin baru Giveaway

Due : 6 Disember 2010


Tadi jalan-jalan tengok-tengok blog yang kiut-kiut... Teringat pulak dekat satu shout dari ^ kak asfiedaimpiana ^ ... Katanya dia ada buat GA, bersempena perkahwinan Sis dia...
[tuk sis Kak As, semoga berkekalan hingga akhir hayat...>_< ]
Sesambil baca-baca Kak As pny blog, terbaca la satu N3 : GA Yang Suram... Ala kak, lepaks le...huhu! Ni tengok dah ramai je yang join the club... Tak de la suram sangat...Ramai la yang join nih... Ni ha, meh saya pun join sekali nih.... Nak adiah punye pasal...huhu~

Syarat-syarat penyertaan :

1. Kena jadi follower ^KAK AS^ ...
[done]

2. Buat satu entri pasal GA ^KAK AS^ ...
[done]

3. Copy pic di atas dan letak dlm n3 sendiri juga letak kat sidebar..
[done]

4. Macam biasa link kan n3 itew dekat ~SINI~ ...
[done]


___________
legnOte : hehe...DONE....!!

No comments:

Post a Comment