expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 24, 2010

Review Filem : 2 ALAM


Cuba tengok betul-betul, poster 2 Alam filem  Dr Rozmey tu..... Ada tak persamaan dengan poster movie Exorcism Of Emily Rose yg ditayangkan masa tahun 2005 kot kalau tak silap aku.. [dia punya background...]
Hmm... 
Hmm...lagi.. Dah pegi tengok cerita ni?? Baru tayang kan? Tapi bukan filem wajib tayang ...juga bukan wajib tengok kott.. Sebab apa yang aku baca, melalui website/blog/pertanyaan/pendapat/paper/majalah kebenda semua, mostly yang berpendapat filem ni tak la Blockbuster semacam apa yang digembar-gemburkan oleh penerbit pilem ni sendiri... "kutipan pecah panggung 40 juta" kau dah gile? Kalah penerbit, pengarah filem yang sedia ada masa kini.... Nak challenged filem TWILIGHT ke? 

Ni antara pendapat yang paling best juga la aku baca... ~ click sini ~.. ~ mStar ~ ... ~ click sini ~

________________
legnOte : So?

No comments:

Post a Comment