expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, July 27, 2010

Review Filem : PREDATORS


P R E D A T O R S... 1050pm.. ??

Sememangnya kite tiade plan pun nk pg tengok crita nie... Plan kte n de geng adalah ingin mengamek2 gambar di i-city  [alaaa tempat yg manyak lampu2 tu...]even before this suda kluar entry earth hour@i-city kan kan...

Tepat jam 930malam kte ngn kak ana bodek menbodeks boss tuk menggunakan khidmat kereta WRP dia..[bukan ape dek non kete akak yg chumell tu x bley nak naik sampai 5 org... kerana kapasitinya terhad..]Di atas keberanian yg ada sedikit dalam diri ini, dengan penoh tatatertib dan sopan santun kite pergilah mengadap yg diPertuan Agong yg kacak bergaye uhh utk pegi sekali ngn kite amek2 gbr kat i-city.. Ape lagi, meloncat lah kite semua kan..konsepnyer bile dia kata ok .. theheheeee~~ Jam 10 gitu, semua kumpul depan lobby, tp malang sekali ari suda ujan... Abes cane nak amik gambar?? Motifnyer gitu... So, nak tanak sume da siap kan, tak kan la nak kensel program kot.. So, atas sbb ujan tu, plan tros ditukar jadik p tgk muvie.. P R E D A T O R S
*****
Venue : Jusco Bukit Tinggi, Klang
Time : 10:50pm 

Caritanya start bila satu team [sorang -sorang kene campak sbnornye] ni telah dicampakkan dalam sebuah hutan yg diorang assume amazon pada mulanya... yg penuh dengan haiwan yg pelik2.. Namun, perasaan mrike berubah dan menjadi tidak keruan bile taim diorang mencarik jalan pulang uhh mrike terjumpe satu kawasan yg strange gile...Bayangkan ttbe sampe satu kawasan tu mcm paling hujung kott  korang nampak ada satu planet yg tah hape2 aku nak crite nih...thehehe~~ Mase tu diorang ni mcm pelik ...kan critanya.. Diorang dah rasakan yg ada sesuatu sbenarnya terjadi pada mrike... Yg tau hal ni cuma sorang pompuan dlm team ni dan yg tak lain tak bukan, hero cite ni la... Ekceli diorang ni pon bukan calang2 yg terpilih untuk dicampakkan dalam hutan tu.. Ada tentera, perisik, banduan, PT, EO, PSU pon ada dekk.. kao jgn memain... ngehehe~~  pape pon LAYAN...~~

No comments:

Post a Comment