expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, July 31, 2010

"dia perhatikan semua"

Perkara yg terbaik adalah berdiam diri... kalo tu boleh buatkan dia tak kus00t... and i will be ....

"...and now, i'll made a choice to finally let you go...
because i can't stand the pain...
that time is my last tear fall and SMILE AGAIN... 
i miss your smile....but i miss my OWN more...~~"

Kite tak tau bila kawan kite akan sedar ttg sgala yg berlaku lately.. Sekarang dah masuk "new season".. Dengan org lain pulak. 1st dulu ngn bos, then dgn my friends sampai relation kami worst... but those yg tau hal ni masih lagi stay, thanks a lot.. then now dengan ********  pulak... hello.. W.T.H???? Statement "dia perhatikan semua" memang boleh pakai, beb.... Sbb dia mmg perhatikan mangsa seterusnya..dan mangsanya pun dah ada.. sama mcm apa yg terjadi pada kawan kite dulu.. Tapi adakah dia tahu selama ni dia juga diperhatikan? Jangan tny apa yg orang lain perhatikan pd dia.. U have ur brain, u have an eyes..used it.. perhatikan dan nilai semua apa yg berlaku sebelum ni...please la ayooo..!! 

2 comments:

  1. macam aku kenal org dlm ini story... hem kita tgk sejauh mana dia boleh pegi...
    "sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga"
    Apa yang penting... perasaan anda sendiri...anda sendiri yang kena jaga bukan orang lain...

    ReplyDelete
  2. ape pon, kte arap kawan kite tu sedar blk... camana marah pn kte ngn dia, kecik ati ngn dia, dia ttp kawan kite dunia akhirat.... new life .. new beginss..!!

    ReplyDelete