Thursday, July 22, 2010

A L O N E

They said, "Banyak persamaan, tapii...."
Aippp..... u, cannot say dat....
Itu sangat buat kte ase sedih yee ... Betul kew ape yg dia cakap?? If it's that so, kite admit lorh..... tak mo macam-macam lg... huhu~~

kte, spatutnye ada kt Klang.... tp masih di 14.. and now kte alone, sama mcm fb wallpost kte " A L O N E !! " Sbb? Feny tade, pi hang out ngn kawan dia, kawan poli dia...I n t a n... i n t a n... i n t a n.. memang cumell..sangat2.. patot la Dee suke dia.. Dee, aku msg dia cakap intan ada sini.. hmm tgk la pe cer senin nih... huhu~~

Berbalik pada persamaan tadi, aku pun rasa mcm tu la... so, that's it...full stop..!!  ~o0~

No comments:

Post a Comment