Monday, February 8, 2010

Tis week pulak..??

PUTRAJAYA NIGHT MARATHON 2010 (Sabtu, 5pm - 1am) - Ape je la yg aku buat ni nk isi waktu2 senggang aku... Pd hal sabtu ada kelas sampi mlm. For sure aku tade ati da nk g kelas dgn mcm2 hal mgu nih, tp pe pn kelas itu ms dpn aku kan..even aku skip kelas malam tu, skurang2nyer petang aku attend juge kelas n mtk permission kat Dr. blk kul 4...ahad ada kelas juge, ahhh aku x kire.. Linda, N0t, Tiqah, Tikah n cik Wawa pn join ..aku pn nk  juge jimba2... bior.... lpas abis mission kami kat chekpoint 1 tu (dkt kul 12 juge la) siap kutip2 sampah masyarakat...terasa plak mcm aku ni masok kelab rakan muda...haha~~ kami decide tdo uma tiqah, uma kuarters baru..best le plak nengok dia duk kuaters..aku pn mcm nak juge, tapi...xpyh la xpenting pn...Kul 2 lbh jg la aku n linda tdo, penat tul..tido xsedar diri..huhu~~ baguzzz baguzzz...tu yg aku mau.... dan ari ahad, tuk sekian kalinyer... aku datang kelas lewat lg..hmm~~ nk wat cane, penyakit keturunan ni, mmg ada.. x kire la iwan ke, yoy ke, abg aku pn same... ah...kak nor pn ada jg g kelas lewat kn...hehe~~ zaman blajar ni ler pn nk wat mende2 gitu hehe~~ Ape pn bes0k keje... Keje?? Hmmm....what goes around, comes around...bygone be bygone ~o0~


No comments:

Post a Comment