Sunday, February 7, 2010

Kamu, pe yg kamu buat?

Lpas habis kelas awal lastweek, x decide nk g memana... TTbe je pikiran aku berjalan dgn stabil, trus plan nk pg membuang masa, berjimba-jimba sambil2 survey no phone celcom baru...Maxis tu nk tukar terus ke prepaid la.. ngengenge...~~ Calon2 yg tersenarai tuk membuang masa adalah : 
1. Citah 
2. Kak Ti
3. Bob 
4. Niza... 
(..& the 1st choice is always right..)

So, Location yg kami b2 pilih adalah The Weld...huhu~~ 

Celcom Cube, The Weld...
Hmmm..tiba2 x jadik pulak nak amik no baru sbb tny that "Grooveman Syazwan" kat situ x bley nk buat private number..hehe...konon la pulak nk try mcm budak opis pki private no...(mengada-ngada kan..~~)
So, kami pn patah blk then lepaks2 kat tepi2 kaki lima dpn starbucks tuh...(ada sikit keciwa dlm ati, sbb b4 this kalo g The Weld, ada la mamat botaks yg paling comell kat situ belanjew minom Java Chips..yummy.. Tp that day tade plaks..) Nape eh Tajul si boipren Citah tu tade aritu?? Kami pn lepak le kejap guna wifi yg di wakafkan kat situ... Pas duk lepak skjp tu, ttbe je rs mcm saluran darah otak aku gerak normal smula, aku pn pelik jg..trus aku ajak citah p naik blk kat celcom cube tu bli no baru..haha~~ 50hengget terbang ahernya... Si Grooveman tu suh aku pilih no..yeye..bole pilih ikot suke 4 number awal or aher... So, aku decide nk guna no aher maxis tu je..tp mcm x cun plak ble disambung ngn celcom, jadi senang cte aku prefer no kete aku saja..4838 as the last n0. for my new n0. (erkk paham x??)Tu la no plg cun skali dlm alam maya ini selain 136  besday aku..haha~~ 

Erkk..apsal aku nk cite pasal bli no tepon baru ni ? Hmm... tah le...bosan la kot..neway tu la xtvt aku mgu lepas afta kelas.. bosan kan idup ini....? ~o0~

3 comments:

  1. oiittt..cis...letak gambo aku...karate kang!!

    ReplyDelete
  2. hee...nti claim royalti..hihi...hmmm...

    ReplyDelete
  3. kadang2 boasan..kadang2 mnrik..kdg2 mncABar..kdg2 kene sbr

    ReplyDelete