expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, February 26, 2010

Riang ria IKEA (riang ke??)

Dari kul 830 pg sampai kul 3 ptg, aku+cik nany+marissa pi sopping kat IKEA... Fuhh....seb baik sampe awal...dkt penoh juge la parking time kitorang datang tu... Seme2 da tgu kat depan pintu.. Siap sarapan dkt situ juge...

ini  kak n0r ngn Marissa d'princess...
Mama die tade dlm ini gbr....
Tp bukAN dorang yg aku nk tunjuk... Tp yg ini.....

nie die.... ia akan ada dlm bilik aku ... comin soon.. (sbb skang tade duwet...)

lg..aku ngat nk deco bilik aku jadi mcm nih la nti...huhu~~

Satu je yg aku regrets td... aku nk bli cermin yg  lekat kat dinding tu..  bentuk segi pat tuh... hmm... =(  tp da abesss....(kecewawawawa.....)
X pe la...nxt time huhu~~ lg pn ttbe rs mcm xde mood plak nk update pasal pg IKEA ni... malas la... k ler, c u next time... =( ~o0~

2 comments: