expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 30, 2013

Needs strength and soul!

Harini dah bermula final semester.. Bermakna aku akan ke'busy'an selama beberapa hari. Mungkin nak menjengah blog pun agak terhad. 

Ahh...

Semalam, aku nyaris ambil keputusan untuk tak hadir ke dewan peperiksaan. Stress? Mmm... Mungkin.. Dalam tempoh beberapa hari ni, aku sambil lewa, hati dan fikiran terasa jauh dengan buku-buku. Assignment separuh jalan. Sedangkan due date semakin hampir. 

Menjelang subuh, semangat untuk hadir ke dewan peperiksaan datang kembali. 

Nasib akal menguasai minda, bukan hati... Kalau tak...... Zzzzzz!

Oh ye, due date GA yui semakin hampir. Good luck buat mereka yang ambil bahagian. Bagi Yang belum dan ada jiwa nak joint tu, sudi-sudikan lah... Tarikh tutup adalah pada 5 Januari 2014. Sempat lagi ni. 

Hmm.... Till then..

 Bertemu di next entry.. 

#kalaurajin#


3 comments: