expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, August 30, 2013

Update cara baru. Addict!

Ellow my blog.. Hihi!
Tempoh hari, aku di ajar cara terbaru untuk up entry every time, every day.. Kiranya tak ada alasan lah untuk tidak meng'update' katanye.. Setelah meng'download' app yang mudah ni ke dalam tepon cap ayam, lalu aku terus  jadi addict untuk buka page sendiri Dan merewang ke page teman-teman.. Merah lagi katanya... Tu yg keterujaan sikit ni.
Btw, hari isnin sudah, unit aku telah pun melaksanakan kewajipan menunaikan open unit..
Amalan di sini sememangnya begini. Andai kata ada doblas unit, makanya kedoblas2 unit akan mengadakan open unit secara bergilir-gilir hingga menjelangnya hujung syawal.
Pada hari kejadian majlis ramah tamah unit, aku tersangat luck yang tidak berbelah bahagi. Syukur alhamdulillah. Aku memenangi 4 Kali cabutan bertuah. Yay! Bertuahnya hariku.! 

3 comments:

  1. 4 kali? Fuyoo....meh sni stu meh....uiks...klu 12 unit, dah separuh bulan nie majlisnye...

    ReplyDelete