expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, August 13, 2013

Mood hilang untuk bekerja



Masih beraya lagi ? 
Ke dah kerja tapi masih dalam mood raya sebab tak dapat cuti lama?

Untunglah orang yang masih bercuti raya tu...
Untung juga la orang yang dah start bekerja tu....

Musim-musim perayaan ni memang mood hilang untuk bekerja. Macam aku... Bukan terpaksa atau dipaksa bekerja... Saja merelakan diri untuk hadir bekerja. Baiknya diye.... Uuuu >,<!

Bagi yang masih bercuti tu, cuti lah puas-puas sebab sekarang ni pun jalan raya tengah sibuk. Sana sini radio, paper, berita semua bercerita perihal orang balik bercuti. Jammed sana-sini. Jadi kalau ada cuti berlebihan menjelang hujung tahun tu, perabihkan lah cuti bersama keluarga ye? Nak pulak sekarang musim cuti sekolah... Sakan la..  Bagi yang tak berpeluang nak bercuti lama, cari lah masa yang sesuai untuk pulang semula ke bandar. Jangan ter'stuck' dalam kesesakan juga.!

Bagi yang dah bekerja macam aku dan cebisan-cebisan tak ada kampung ni, ehemmm... apa lagi berjimbas lar..!! KEkekekeke.... Esok lusa, boss dah mai... Merasa la kan punggung melekat kat kerusi. Nak buang air pun kene tahan...

pssst....ada tak orang area putrajaya yang dah start buat open house?



7 comments:

  1. putra jaya? hehehe....esok kt penang...meh larr datang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Psss...bkn parfume...parfume tu rietta beli Avon punya jerr...

      Delete
  2. Replies
    1. jimbas tuh bersuka ria... hehehehe~

      Delete
  3. kena cari calon suami orang kampung ni, baru terasa kemeriahan raya kat kampung.hehehe

    ReplyDelete