expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, August 21, 2013

Storyboard.... Paintball dan 4.00

Kali ni feeling nak update entry dengan picture. 


Classmate aku masa semester 1. Kelas Kreatif.  Kelas yang tak ada final. Final exam dia adalah :

  1. 20% - Main paintball
  2. 80% - Event
Yang penting, participate...
Alhamdulillah, final dapat seperti yang dijanjikan... 

Tapi untuk mendapat dia tu, memang sakit! Merasa la tujuh lapan das satu badan. Dua minggu lebam dan sebulan bertanda hitam... Apa pun, Sir Deen memang sporting, sahabats apatah lagi...!

9 comments:

  1. wahhhh... ganas nampak yg wat peace kat mata tuu...xkan kene gop peluru..hihihi

    ReplyDelete
  2. pergh.. ganasnya main paintball... saya pun tak main lagi paintball ni...

    ReplyDelete
  3. Ada apa dengan 4.00 yang tertera di tajuk entri? Saya keliru. Tak pernah main paintball, but teringin juga c: Kalau saya main video games, pasti akan main game yang bergenre shooting, more realistic.

    Nisa'

    ReplyDelete
  4. classmate tu je??
    awat xde lelaki kalau final dia paintball??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je kyo... Time ni dorg kat meja sbelah...

      Delete