expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, May 17, 2013

Lepas Gian

Hai....

Macam besok tak bekerja je dibuatnya. Bukan apa, cuma nak berkongsi aktiviti yang dah lama tak buat. Lama... memang lama kami tak keluar sama. Mungkin masing-masing sibuk dengan jadual sendiri. 

Komitmen hidup sebagai seorang manusia. Memang tak terlepas dari tanggungjawab terhadap diri. Lebih-lebih lagi pada insan di sekeliling. 

Malam tadi, sempat juga kami kumpul beramai-ramai. Tak boleh plan lama-lama. Yang lama tu selalu tak jadi. Nah ... Yang ni memang out of the blue.! All of sudden...

Main bowling dalam dua game, sape kalah dia belanja makan. 

Siapa yang kalah?

Tengok sendiri lah, selalunya muka-muka yang konfiden menang ni adalah yang sebaliknya. Ok mau tido, badan pon rasa lenguh. Mata pun dah sikit layu. Bantal tu melambai-lambai je. Bersambung di lain kali.

Oh ye. Terima kasih pada yang belanja tadi ye. Mudah-mudahan lepas ni, bermain bersungguh untuk tak terkene belanja lagi.!

Jya!

6 comments:

  1. hahaha...

    bestnya main bowling..
    tapi takkan bet mcm tu..
    sbb kite tak reti main dan selalu kalah..kah3..

    ReplyDelete
  2. wah..seronoknya main bowling.. pewwitt..

    ReplyDelete
  3. dah lama x pegang bola bowling... nak masukkan jari pun dah lupa mungkin

    ReplyDelete
  4. Dh lamer xmen bowling...alamak kena banje...jwpnye rietta ler yg akan kena...hehehe...

    ReplyDelete