expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, August 15, 2010

Edward Cullen = Favorite Vampire

Dia gourgeous...maskulin...uuu...hot...!! Mostly..rata-rata gadis di setiap pelusuk muka bumi ini memang sangat tergila-gilakan dia... si Edward Cullen. Sape yg tak kenal dengan dia? sila angkat kaki, blah sekarang... Demikianlah ada juga lelaki yang cemburu dengan abiliti romantik yang dimiliki oleh Edward Cullen. Kte bkn cakap sembarangan ye.. Mmg terbukti sahih dari mulut empunya badan sendiri... Katanya, "tak mo pg tengok Twilight dgn girlfrend...if ada girlfren lah.... Sbbnye nanti dia cakap kacaknye hero dia, romantiknya dia..bla bla n bla.... panas telinga dengar... "  

Sebenarnya, bbrp hari yg lalu aku ada terbaca blog-blog juge forum ttg lelaki vampire ni... thats y aku keluarkan entry ni.. Tak kurang juge ada yg not really into that Edward Cullen ni..Tp tak ramai yer... c(: sile take note di situ....Sesambil ralit, tiba - tiba  aku terbaca sesuatu yg sangat menarik minat aku tuk terus membaca.. andaikata lah Cullen's Family nih memilih utk migrate kat Mesia, sbb nak merasa pengalaman duduk di Asia ni kan....apa agaknye yg bakal berlaku ehhh??? Hmmm...~,~  Think bout' it!!! 

No comments:

Post a Comment