expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, August 5, 2010

Cute Teddy Bears Giveaway!!!

Owhh!! sangat kecian pada itu Cik akmadablueberry...huhu.... !! Oleh kerna kecian dan interested juge ngn entry yg kite baca kat makcik uma meyrah ni pny blog... jadi kite ngn rela ati nan penoh semangat nak menang wat entry nih... Tapi ....sape pulak yg kte nak tag ?? Erhh....
"Wey, kema...kalo aku tag ko balik tak bole kew?? hahaha~~"

Hmm...apa pon meh kite link balik kat tuan empunye contest ni... sila click sini ye  untuk lihat apa pulak dia pny syarat-syarat tuk join tis contest.....Let's check it out!! 
huuu....chumellll..chumelll...


Owhh...rupanya contest yg dia adakan ni sempena birthday cute mum  yang akan tiba x lama lg pada 13 Ogos 2010.... "HAPPY BIRTHDAY"  in advance ye....!!!! Sem0ga panjang umur dan murah rezeki, bahagia disamping En.Aiman dan juge baby Dania Alisha yg sangat chumell...!!! 

Erkk.... masalahnye skang, siapa plak kte nak tag kan contest nih ?? ... Sori ye pada nama2 yg terpilih nih.... Huhuhu~~ meh ar kite join sesame......hihi..!!

1 - Cik Asya, bos tersayunk....pliss!!
2 - Kawan baik saye...Che Ta Khair  
3 - Jue Muffins yg kiut...
4 - Mama Arriana 
5 - Cik Pudin yg kacak bergaya...      .....dan juge    
6 - kak mila yg comel ....  Sila .. sila .. sila...

Penyertaan akan totop pada 13 Ogos 2010 ni yer... 
u all jgn la entry - entry taon depan lak...ngee~~. 

2 comments:

  1. tq join GA anjuran Cute Mum..

    Gud Luck!!..

    Cute Mum dah folo blk.

    ReplyDelete