Thursday, February 28, 2013

Satu Mac

Besok kita akan bertukar bulan sekali lagi. Masuk ke bulan ke tiga di tahun 2013. Apa azam yag dah korang capai tahun ni? Harap-harap tak dua, tiga, satu pun cukup lah. Kan?

Aku? yeah...

Impian aku nak jejak kaki ke luar dari Malaysia dah pun tercapai. Syukur. Selamat pergi dan selamat pulang, semalam.

Jejak kaki ke luar negara?

Kemana?

Kalo korang tau, cuba la teka..... mana tau, kena... Dapat free gift dari aku kan... hehehehe....

Hmm..ok. Baju pun banyak yang perlu aku basuh ni. Erkkk....terpaksa cuti juga harini sebab sakit-sakit badan bangun pagi tadi. 


***pssst...curi masa untuk update cerita di luar negara nanti. ..till next!

4 comments: