expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 30, 2010

Cik Anita Songeh Giveaway

STICKY POST
^Entry Baru Sila Scroll ke Bawah^

GA lagik! Macam tak de keje je aku kan... Padahal Mak Encik suh siapkan laporan penilaian... Tp aku sangat membazirkan waktu di saat-saat ini. Oleh kerana itu, aku dgn suka hati join GA dari ~ Cik Anita Songeh ~ First time GA katanya....

Syarat-syarat penyertaannya adalah :
_________________________________________

1. Follow saya punya belog (tak wajib, tp utk memudahkan update dari saya )
2. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.
3. Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway.
4. Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan.
5. Kalau rajin sila buat sticky post ye :)
6. Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee..
7. Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :) Thats all~

_____________________________________________________

mmm... aku da follow Cik Anita, agak2 dia nak ke follow aku blk?? huhu~

TAG TO~ jiejdaplum ~
dan
            ~ annaarriana ~ 

GOOD LUCK!!


Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.10.2010! 



pemenang akan diumumkan 31.10.2010 

2 comments:

  1. Ok tengs join GA cik Anita.
    semoga berjaya yee :)

    p/s oke. cik Anita follow kamu ye :D

    ReplyDelete