expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 4, 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

INI ADALAH *STICKYPOST*

~ENTRY BARU SILA SCROLL KE BAWAH~

Ini ialah ^ TOPSYTURVYMUM ^ punye 1st lucky draw... dan aku sedang feeling unwell lalu view blog orang lain untuk hilangkan headache ni. Tengah usya-usya page ~muffinsjue~, tetiba sangkot pulak kat LUCKY DRAW! ni pulak....nak dijadikan cerita la ne...

*******************************

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST (Tutorial utk sticky post klik ~ SINI ~) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni (Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih ~ DI SINI ~

****************************************
Hadiahnya kalo menang, ni ha gambarnye....

~ lo!ke?? ~
Meh arr joint!! Kalo menang boleh bg adiah set Akopal (akopal kew??!!) ni kat mak...mak mentoya kew...bakal mak mentoye kew...kan!! 

legn0te : tunggu GA dari muffins jue....ha ape lagik??

No comments:

Post a Comment