Monday, October 25, 2010

ANUGERAH BLOGGER HARAPAN


ANUGERAH BLOGGER HARAPAN

Hmm..tak agak-agak kan..?

Anyway, special thanks to  ^ mummy jue ^ kerana menganugerahkan anugerah ni pada saye! I loike~ Actually dah beberapa minggu entry ni nak dibuat. Tapi tak berkesempatan lol nak taip-taip bagai..Sampai la ke hari ni, waktu ni! Huhu~
Terima kasih juge pada blogger ^memoriseorangmuda.blogspot.com^  yang create anugerah semacam ini. Dah macam anugerah dalam Festival Filam Malaysia pulak. Hee~

Dah dapat anugerah ni, harus lah follow the syarat kan.. Meh kite jengOk kat blog dia  ^ sini ^. Apa yang perlu dibuat cuma jawab je 2 soalan dia :

dia tanye : Kenapa korang suka 'MemoriSeorangMuda'?
aku jawab : Sebab dia adalah MemoriSeorangMuda dan aku adalah BelogCikMuda...kami adalah Muda sesama. Ngee~ boleh?

dia tanye lagi : Reaksi korang lepas dapat anugerah ni?
aku jawab lagi : Terasa macam Lisa Surihani dapat anugerah Pelakon Wanita Terbaik FFM semalam...thehehe~ tak agak2...

So, ada masa kunjung la kat blog mamat Muda ni ...^kat sini^ ye! Cau Cincaw~

No comments:

Post a Comment