expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, July 15, 2013

Blogbuster Campaign : Fikir Tentang Blue ?

Aku ada terima dua Blogbuster Campaigns dari nuffnang...


Yang satu tu dia suruh kampen "Switch 2u" U-Mobile dan satu lagi 'Kempen Fikir Blue' .. OWWWW Woww!! Bukan..bukan..bukan.. Kempen yang kedua tu adalah kempen tentang penerokaan dalam pemanduan Kejuruteraan Jerman brand Volkswagen. "Think Blue Campaign"

Apa yang perlu aku buat ialah, berdasarkan kreativiti yang aku ada, aku perlu rekod satu video pendek. Kalau aku terpilih, video tu akan di mainkan di blog aku oleh nuff. Dan....setiap kali vids tu dimainkan aku akan dapat income... Uuuuhh...

Nampak menarik di situ. Namun....

Aku bukan lah manusia yang hebat dalam teknologi ini. Dan aku juga bukanlah seorang yang berimaginasi dan berkreativiti tinggi... Jadi...

Aku hanya mampu melihat , dan membaca, memahami, kemudian update Nuff seperti selalu. Hurmm..~

Oh ye, aku ada dapat 5 ads baru dari Nuff yang masih lagi berjalan. Terima Kasih. Yang rajin melawat blog "Si Penyapu Buruk" ini, aku ucapkan terima kasih banyak-banyak ye. Walaupun aku tak rajin macam dulu tapi masih ada lagi yang setia datang jenguk 'tok-tok-tok' pintu blog aku. Ki-ki-ki...


...pssst... Petang ni nak buka puasa apa yep?


5 comments:

  1. hehehe. patutlah saya tak tau.. sebab saya dah buang iklan nuffnang dah. heehe

    ReplyDelete
  2. samalah kt..tak hebat bab video..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. aku pun dapat, tapi malas nak rakam video bagai ni...

    ReplyDelete