Sunday, June 16, 2013

SPARTA Kook datang Malaysia



Habis cerita pasal kemalangan di Putrajaya... Ni hal Sparta Kook datang Malaysia pulak... Tak dinafikan aku juga antara peminat setia game show series dari Korea, Running Man. Itu pun semenjak ada supplier  yang tolong downloadkan. Terima Kasih kak. Kalau tak, siapa Joong Kook SPARTA, Kwang Soo, JI Hyo, HaHa, Gary dan lain-lain rakan dia yang berrunningMan tu aku tak kenal. 


Ini bukan cerita kenal atau pun tak tapi ni adalah perihal masyarakat Malaysia yang aku sendiri pening kenapakah sebegitu rupa. Duh...sangat mengada remaja perempuan Malaysia sekarang ni ye. Mana lah adab ketimuran kita tu ya? Hilang... 


pssst....malu bila tengok vids tu...



1 comment: