expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 27, 2012

Review : PREMIUM RUSH

Hye ...

Bila ada perasaan yang bercampur baur antara dua, tiga mahupun empat pilihan untuk beli tiket wayang sama ada filem terbaru Premium Rush lakonan Joseph Gordon-Levitt   yang kalo korang perasan dia adalah Robin dalam movie Batman : The Dark Knight Rises atau whatever la punye muvie dekat  panggung, jangan fikir banyak, beli je Premium Rush... Sebab korang tak akan rasa kecewa, kesal atau yang sewaktu dengannya.

Aku dah tengok dan bila habis je movie ni, ramai yang bertepuk tangan tanda puas hati dengan jalan ceritanye... So, korang yang dapat duit raya banyak2 tu, pegi la melabur kat panggung wayang mana-mana tengok cerita ni . okey..??? huhuhuhuhuhuhu..~

3 comments:

  1. taknak, duit raya nak beli novel. kehkeh.

    ReplyDelete
  2. xde duit raya.. tak ckup pon nak beli tiket..waaa!

    ReplyDelete
  3. best erk citer nie....nnti bleh la p tgk...

    ReplyDelete