Monday, January 25, 2010

~ KAWAIII NEHHH~

 At last bertemu juge kt0wank ngn prince charming, Adam Afif... Pas bp kali plan nk dtg tp asyik x jadik... kejap si linda de hal len, kejap aku de hal len...Actually ari Senin aritu x de plan pe pn...so trus plan nk g teynok adik baru kit0wank... oo0pss...anak menakan....herrrr...mcm kitowank da tua....
haaa..ni la dia our Nizam Jr. ~~kawaiiii~~

Actually, janji ngn nizam kul 600 nk dtg..tp xkan nk g blenggang kan...So, pe g...ktorang runner kejap g Alamanda carik ler pe yg pat0t... Carik pny carik jupe la 1 baju, rsnyer tu ler yg plg besh skali.... (mcm bju playboy pon de gak...huhu~~) Tp pe pn..aku rs bju tu mmg comelll ble Adam pki...huhu, Adam leh le pki g Genting nati yer...haha~~ Dekat kul 700 gak ler kitowank sampe umah mamat tu pas dia dok msg2 tny kitowank jadik ke dak dtg neng0k Adam... Hissssshhhhh...mesti ler jadik.... !o0! Time sampe tu, si nizam ngah layan Cinta Balkis ler plak...

       alalalala ha.. ni kan da sampi.....hakhakhak...

Ttbe je rs dtg mcm bkn time..huh..sbb that day adalah final crite Cinta Balkis...yg aku x pnah teyngok pn (hmm...de la skali 2 ep scr xsngaje tbuka...hehe) ... Last ep. die bru aku nengok, seb baik ler ada tukang karut yg sudi nk cite dr awal bg aku paham storylines die..cheh...Ngah dok nengok neh sempat g dok teka Balkis kawen ngn sape...last betul jg tekaan aku...hehe..~~ Even bru neh aku btl2 neng0k, tp pe yg besh, msg yg nk disampaikan... Moral of da st0ry dia, jgn abaikan cinta yg ada di depan mata....haa~~ tu je la yg aku leh interpret cita neh... Patut ler dorang ni sume layan.....hmmm...~o0~

2 comments:

  1. tq kat dua² makcik yg dtg...harap² pasni dtg la lg yer...pintu umah kite sentiasa terbuka menanti kedatangan u all...peace..

    ReplyDelete
  2. acik n mak su ucap time kasey...... hihihik... ~o0~

    ReplyDelete