expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, March 1, 2014

Scammer juga ke.?

Aku Baru saja selesai baca entry tentang scammer yang berleluasa dalam alam maya sekarang ni di page rietta...dan kemudian dalam comment moderator aku, ada sesuatu yang ditinggalkan oleh seseorang... 

Komennya ditinggalkan di entry PTPTN.. 

Jom aku kongsikan... 



5 comments:

  1. ikut gaya bahasa, nampak mcm dri indon... "ah long" indon mungkin. haha. sudah masuk pasaran global gitu~

    ReplyDelete
  2. hehehe mcm tu pun ada.tgk ayat pun dah tau

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan FOLLOW blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. scammer jugak lah nampak gayanya...

    emelkan rietta detils yea...
    bleh check dekat senarai pemenang...TQ...

    ReplyDelete