Friday, October 11, 2013

Charity Climb






Dear All


Please be informed Our Klang Valley Centres are organizing “Celebrate Life 2” Charity Climb activity to raise some funds.

Show your support for a kidney patient today by simply sponsoring RM50.00 and You’ll “trek up” Broga Hills with many caring individuals, while YOUR sponsored patient watches with great pride and thankfulness!

It’s Only RM50.00, you will get a t’shirt, goodie bag and spend a fun day for charity!

The event will be held as a follow:

27th October 2013
7am to 12pm
Bukit Broga, Semenyih...

* * * * * 

Charity Climb ni adalah anjuran Syarikat insurans MAA bertujuan mengumpul dana untuk pesakit buah pinggang. Untuk itu aku menyeru rakyat jelata sekiranya tuan hamba membAca entri patik ini, ayuh bersama-sama. Show your support and raise some funds.!

Cewah..cewah...

Okay.... Sekiranya tak ada apa-apa halangan, kelas atau yang sewaktu dengannya, Insha-Allah aku ingat nak turut serta juga.. So far, tak pernah naik Broga lagi. Jadi, from now on need to work-out plenty. Stamina tu penting. Kena kekalkan momentum hingga ke puncak.. Hwaiting~

Sekiranya ada yang berminat la kan. Boleh la tinggalkan contact korang kot. Kan..kan??

2 comments: