Tuesday, October 8, 2013

Bertunang 'Blueberry&Oreo'

Arghhh.....

Nak cakap stress banyak kali pon tak baik juga.. Dah macam mengeluh dah tu.. Kerja mesti ikhlas... Meskipun kadang-kadang tu ada juga curi tulang..kan...Hehe >,<. Ganti la wak waktu kerja tu cket balik nanti. Bukan apa, kalao 6 jam straight kau menghadap komputer ni pon pusing juga. Asyik duk key-in data yang tak sudah-sudah tu pon mampu mendatangkan stress yang tak berpenghujung. Jadi, curi sikit masa hilangkan stress yang baru nak start tumbuh dalam tempurung kepala aku ni. 15 menet. Siap satu entry. Ekk, 15 menet je..

Apa yang aku nak buat? Hmmm....

Ingat lagi haritu, dalam dua ke tiga minggu lepas. Aku berpergian ke rumah Akma De' Blueberry di Yong Peng. Bersama Kak NOr yang datang dari Sarawak semata-mata menghadiri majlis pertunangan 'Blueberry dan Oreo'..

Ok, ni aku nak abadikan gambar mereka semasa majlis berlangsung.. Di sini. 

Jom tengok ...

5 bls 7

Sahabat yang sentiasa mendoakan

Tunang dia yg tersayang ..(Cewah, lebey suda..)

Preparation

Majlis Berlangsung... Tahniah!
Okey, cukup lah tu ...

Sambung key-in...
Bye.!

3 comments:

  1. cntik tema..

    moga kekal ke jinjang pelamin..amiinn.

    ReplyDelete
  2. cantik la tema hantaran tu... ;)
    nk tiru boleh?hehehe

    ReplyDelete