expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 30, 2015

Hantaran. Majlis 211115






Siap hantaran ab.jiz.. 
Mak uda tlg touch up dengan reben yg aku mtk tlg beliau buatkan.. 

Last minute cari frame letak duit mas kahwin pun setel. Aduhai... My brader... 

Bny dugaan nak kahwin nih. Last minute time pengapit untuk abang aku tak dak. Pengapit yg sepatutnya menjalankan tugas untuk hari kejadian tu inform beliau x dpt datang sebab stress ngn personal prob. Mengagau malam sebelum majlis abg aku cari pegapit. Serious, sedih aku tgk.. Nasib baik awal2 haritu abang aku ada pesan, if  beliau x ada pengapit nanti, minta kerol tlg backup. 

Bulih memang bulih.... Tapi.. Masalah dtg apabila baju pegapit pulak x ada x match dengan pengapit perempuan. 

Hari kejadian, lepas selesai abg aku menikah, aku, dekya, ayu n kerol shoot pg butik yg siang semalam aku ada singgah beli tudung mak aku. Aku ada terpandang kedai tu jual baju melayu siap. Lega... Bila sampai sana, ada sehelai maju melayu silver colour yg boleh la nak match dengan pengapit perempuan.. Asal x nampak canggung sudah. Kan? 




4 comments: