expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 29, 2015

Preparing the dot..dot..day... **wink wink icon





Bny yg recycle je.. 

Beli baru pon munge. Kali ni nk pakai munge #hydrangea kaler tiffany blue *theme kale makcik kem-bluberry. *wink

Theme hantaran ni aku guna warna off white duet dgn tiffany blue. Cun kah? Kita tengok apabila siap nanti ye? 

Idea?
Idea datang dari kedai #ZK di Nilai nuu.. Kedai dia memang up2date kalau part deco hantaran.. Thumbs up utk zk, Nilai!! 

Warna2 hantaran, barang-barang dari reben, beads, ramuan-ramuan yang diperlukan untuk buat set hantaran semuanya memang ohsem. Sekarang ni, aku perasan hantaran trend kain guni. Sebab aku tengok macam in je kain guni kaler coklat diorg deco buat cover gabus hantaran tu. 

Aku bagi contoh jap.. 

 
Cun tak? Kann...? 

Okey, tengok yang ni pula... 



Ini. Hantaran ni prepared by Mak Uda saye. Tema hipster. Dulang hantaran dia guna kayu. Tak silap, pelamin pun dia deco hipster juga. Rare..

Cantik tak cantik tak?? Ehehee... 

3 comments:

  1. cantik....kreatif btul...suka la kotak tu....rare, tpi sangat sweet kaler barangannya pastel....tahniah kepada tuan punya badan yea...

    ReplyDelete
  2. sangat cantik....rietta suka la effect kotak tu...sangat unik...

    ReplyDelete