expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, December 12, 2015

Apprentice reseller

Ok. Tengah2 malam gini.. Saja nak hapdate ttg aku yang officially nye telah dilantik sebagai Aidijuma Apprentice Reseller.. 

Senjak bulan lepas lagi aku dah mulakan bisnes kecil kecilan ni.. 

Alhamdulillah, semua berjalan lancar. Even mula2 ni struggle juga nk cari customer. Bukan apa, diorg ni jenis nak murahhhhh memanjang.. Adeh!! Gewammm mak bila jual tudung rm15 titiba mau free postage? Dimanakah keuntungannya disitu kan?

Minit2 pertama memang agak memeritkan lah bila ko kena hadap berbagai kerenah customer a.k.a diehard fans aj nih.. Ada yg nk banyak tp ttbe x jadi. Ada yang dah order tp late payment.. Ada yg tudung nak pos dlu baru nak payment.. 😓


Apa pon. Pada aku ni rezeki yang Allah swt bagi utk aku sempena nak tawin nih.. 

Ehh seminggu lg aku nak kawin? 

Debar...? Mesti!! 

Semoga majlis berjalan lancar dan dipermudahkan, cuaca elok.. Insyaallah.!! 

3 comments:

  1. tahniah.....atas perniagaan dan juga bakal menjadi isteri org...

    ReplyDelete
  2. hang nak model tak?
    ade model cantik tau.


    *tunjuk kt diri sendiri

    ReplyDelete
  3. Dah hampir setahun berlalu.. Moga ceria bahagia seada nya amin

    ReplyDelete