expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, June 12, 2015

My Deals Malaysia tukar nama Ensogo Malaysia sebab rebranding ke?

Padanlah tiba-tiba dia tukar nama dari My Deals ke Ensogo Malaysia. 

Aku expect dia tukar nama sebab nak re-branding nama dia supaya nampak setaraf dengan Lazada.com atau zalora.com ke kan. Tapi...

Macam something saja bila aku google "My Deal" ... 

Eh Azey...

Kenapa ea, tiba-tiba bising ni??

Aku bangkitkan perkara ni sebab  barang yang aku order dari bulan Mac dengan My Deal @ Ensogo tu  ari sampai la ni tak terima. Bukan lah mahal naw barang yang aku beli pon. Setakat beg kanvas yang dapat 60% off dan water resist bag je pon. Aku memang addict online shopping. Apa yang memudahkan aku, why not kan?

Tapi bila servis gini, aku menjadi begini le... 

Sampai hari ini ye tuan-tuan dan puan-puan....

Tak da berita!! 

$tvx%&*Ba**i==ish*T 


Okey, bye.

Nak balik. Encik mimpi cakap dia otw sudah... 

#hanginsatubadan

No comments:

Post a Comment